This is Me

My Photo
# Assalamualaikum,I believe that we are who we choose to be. Nobody's going to come and save you,you've got to save yourself. Nobody's going to give you anything; you've got to go out and fight for it. Nobody knows what you want except for you. And nobody will be as sorry as you if you don't get it. So, don't give up on your dreams. Life always offers you a second chance. Its called tomorrow #

Need your help!!

Assalamualaikum dan selamat satu malaysia serta seluruh negara..
of course my bloggie terbuka kepada semua negara,
semua orang,semua jantina,semua kaum & agama.
Kehadiran dan kunjungan reader semua amat lah saya hargai
sudah semestinya saya akan memberi kan anda semua layanan yang paling istimewa
janji manis jambu aku sudah kelihatan..

Insyaallah janji jambu batu campur asam saya akan tunai kan..
Dengan segaal hormat dipersila kan saya untuk memulakan entry
yang lebih kepada meminta pendapat orang sekeliling..
Tugas sebagai seorang pelajar memang sanagt sukar tapi dengan adanya 
teman sekeliling saya ingin meminta pendapat dan tunjuk ajar dari yang pakar untuk
buat KIOSK sekolah dan membuat majalah sekolah.
Saya masih baru dalam dunia editor ni.

Rakan kongsi dalam dunia glam ini sudah mestinya Anish Saifuddin yang sentiasa membantu
mencurahkan idea.
Tak dilupakan juga idayu,baizura,suriati.nadia.jannah,dayah dan kelas-kelas form 6 AK 1 yang banyak
memberi kerjasama dan sumbangan idea.
Saya amt berharap masih ada ornag yang perihatin dan mengajr saya cara link kan folder untuk kiosk.

Dunia saya starting bulan satu yang memakai serba biru untuk menutup cela biru di muka.
sehabisnya orientasi hostel, class semakin penuh, gelagat kami semakin dewasa dan mencorakkan bahagia untuk menuju ke destinasi yang ingin ditujui. Disebabkan hal macam ni saya terpaksa memilih study dahulu berbanding bloggie.
Mungkin ini peluang terakhir saya untuk terus berusaha supaya saya dapt segulung ijazah untuk
parents saya
amin mudah-mudahan doa saya dimakbulkan.

Jika saya mempunyai keluangan masa yang lebar saya pasti akan updated bloggie yang tersayang
saya tahu u lapchu i n i lapchu u too bebeh..
Selamat malam dan selamat bermimpi selamat beramal..
Amalan menolong amalan mulia.  

CHAIYOK!


No, maybe, yes. Wait, no.


Hello and Assalamualaikum blogger's...

Life is a series of decisions. Good ones and bad ones. These decisions spell our lives. Every moment, we have a decision to make. “Should I say this? Should I ask her? Should I tell or should I hide? Is this what is expected of me? How do I get myself out of this?”…These decisions are what make us. Because each of these decides how the next moments of our lives are going to play out.

Decisions are often hard. They’re often painful. They are sometimes relieving. And sometimes, they come to us as a reflex….when we don’t have to think about them, we just know what to do, instinctively or reflexively.

Some people are born with the ability to make decisions with ease, and known to stand by them. They have the power of taking appropriate decisions in times of need, of stress, with confidence. That is because they are strong. Strong enough to face whatever consequences their decisions might present. Because they know that they stood by what seemed right to them. They trust themselves. And they don’t leave their own side when things get rough…

I for one, do not have that power. I can make decisions, but i’m never sure of them. And I tend to make hasty decisions, which I then regret for the rest of my life. So no, I’m not a good decision-maker. Sadly. I do wish I had that power.

At this age, I have a lot of decisions to make. They are my future. I have to decide my future. Decisions about education, careers, health.. And decisions about people, about friends and about family, about relationships. About the rest of my life. These decisions will affect a lot of people, not just me. I just hope and pray, that I’ll be able to make decisions in best favor of everyone. I don’t want to cause anything bad… I only wish good for everyone.
f