This is Me

My Photo
# Assalamualaikum,I believe that we are who we choose to be. Nobody's going to come and save you,you've got to save yourself. Nobody's going to give you anything; you've got to go out and fight for it. Nobody knows what you want except for you. And nobody will be as sorry as you if you don't get it. So, don't give up on your dreams. Life always offers you a second chance. Its called tomorrow #

What Comes Next


For after hardship there is relief

Hello friends,sometimes a person just loses hope after so much days of difficulty and exhaustion. Even if that person does not want to lose hope, after a long time of depression a person would begin to feel that it is hopeless and why should that person ever want to continue… Well, there is this beautiful ayah in the Qur’an that promises us relief/ happiness after a hard time (With hardship comes ease) in Surah ash-Sharh. Hasn’t anybody ever though about it? It is a promise of relief after a hard time. You see… we all get a little down sometimes, get a little depressed and a successful person should learn how to pick themselves up. So…

How to feel better when you are down:

1. Read Quraan

Read the handbook of life, the quraan, it has answers to every problem you will face, just search for the answer. The Qur’an will help you, it lights up you heart, it gives you strength to move on and become better.

2. Help somebody –> get a smile on somebody’s face

Want to be happy? make someone else happy… get that smile on somebody’s face. Help an orphan, give charity, help a friend. There is always somebody in need of a little smile, plus that smile will just fill your heart with joy. When you help people, Allah will help you.

3. Change that boring old routine

Ok… living in a routine IS depressing, same thing everyday… blah blah blah. That is one boring life!! Do something new, do something crazy, be yourself and not somebody else. Change that boring routine go somewhere new, do something new. What is important is that YOU change that routine.

4. Take a shower

As odd as that sounds, but taking a shower is actually relaxing. Keeps you clean and smelling nice, washes away that sadness on you.

5. Do some little accomplishments to help you feel like you are useful.

Accomplish something today like a little victory maybe, whatever it is. Get the tv remote first, get the lead role in a play, eat the last candy, get a little raise on a job, eat something you like. Do a little something that make YOU happy, not somebody else. (of course as long as it doesn’t anger Allah)

6. Talk about it

Everybody has friends right? Somebody you could trust and tell them everything and ask for their advise.

7. Learn about Allah and the Jannah

Read about Allah and the Jannah and trust me, your heart will be filled with love, happiness, and want. How could it not? Reading about the beauty of the Jannah or reading about your creator and what he is like, you cannot love something you don’t know.

8. Find a hobby

Me, I like to write/read. That is my hobby, I enjoy doing it. Find something you love to do, something you are good at doing and do it, it will help you forget your sadness and focus on something you love.

9. Look through old photos of a happy time

Remember that time when you were a kid and everything was perfect? well I do. Look through an old family album full of pictures about a happy time and know that someday you will be looking back to these days through pictures and videos, so take a lot of them.

Everyone feels vulnerable and lonely from time to time, but the key is to know how to cheer yourself up, then you’ll get through these tough moments just fine. You know why, because you’ll learn to appreciate these sad moments. When you experience those sad moments, you remember Allah and he promised that after depression and hardship comes relief and happiness. Life is like a roller coaster, it has both ups and downs, wouldn’t it be boring if it just went through a straight road with no ups and downs? who would ride it?. Life is full of ups and downs and that’s what makes it so great.

Thank you,
Me ;)

Wah wah berita hangat!!

aaaaaaaaaa
 gembira gila lah ( aikk gembira pun boleh gila ke?? )
setelah lama mengidam- idamkan bende ini
akhirnya tertunai juga hasrat ku.erkkk apa 2??

Hambui kalau aku dan keybod bersatu memang lah macam ni
Salam satu malaysia oke.
wahh versi baik pulak buat-buat tak hengat sudah lupa beri salam..
sila abaikan nya oke ... =.=

Ini sengaja lah pulak nak promote diri dan keybod.haha cewwahhh kembang kempis hidung tengok gambar
sendiri tak ade apa lah yang nak dibanggakan hidung aku sama je dengan korang cuma lubang hidung ku
tetap menjadi pujaan hati aku sorang. (melalut)
Sudah-sudah wanie, aku tak naklah promote kan diri terlalu banyak
cukup lah gambaraku yang comel tu... memuji sikit apa salahnya kan... =.=

wah wah wah apa yang hangat sangat beria sampai nak tulis blog
semangat berkobar-kobar nampak nya.
Biasalah tibe je time-time waktu cuti ni memang lah aku akan telefon si akak aku 2
tujuannya untuk mengambil aku lah dekat hostel pada hari jumaat
maklumlah buat pengetahuan korang semua hostel ni rumah kedua buat aku selama 1 setengah tahun ini.
haha sebelum aku lanjutkan cerita, aku saje nak kongsi satu cerita,
korang tahu tak hostel aku sekarang kan memang wanted lah.
Hostel SMART penuh dengan board 'DILARANG MASUK'
adakah macam penjara???
mestilah tak tu kan rumah aku, tempat aku curahkan makan tidur, penat lelah, tekun study
ewahhh memuji nampok nyee sayang hostel dah ke??
sudah berpaling tadah ke?? erkkk tak tahu lah
korang rasee... apa??

kalau korang nak tahu lah1st time aku dok ostel wooo
 Ingatkan nak berair-air lagi airmata ni nasib boiklah tabah berbanding dulu..
tengok unsur perbandingan tibe2 pulak menyibuk kat entry ni
apa2 pun banyak yang aku belajar dari sini woo.. (bahasa apakah yang telah kau belajar ni)
ala ala perempuan melayu methali plak dah. (puji sikit jee kot hahaaa)
kadang2 rasa macam isteri orang plak tapi tak ada laki lah lagi buat masa ni ( ewah macam nak ada jeee)
sebabnya keje-keje yang aku buat semasa di hostel seakan-akan sama dengan keje-keje suri rumah tangga..
huyooo jauh dah aku melayang ni.. (verangan jeee)
dipandang-pandang,dirasa-rasa, aku sekarang ni semakin matang kot..
perubahan baru dalam diri aku yang semakin matang ni memang berbedaa bangat dari dulu bah...haha
tetibo plokk sabah mari
haa sudah apehal nye...

Mesti korang ingat aku ada cowok dari sabah ekk??
tidak lah saya nak cari jauh2 abah saya cakap payah nak buat kenduri cost pun mahal .
Dengan kata yang lain orang semenanjung banyak lagi dik 
tak payah lah cari orang jauh2 pesanan mak saya plak
heee baik - baik patik patuhi tidak akan ingkar arahan bonda dan ayahanda tersayang ;)
kihkihkih gatai kau wanie fikir pasai kawin
stdy dok habis lagi jangan nak melebih cakap pasal bende ni
aku babap juga kau ni wanie
sudahlah wanie kau ni suka sangat bermonolog dengan diri sendiri padahal nak tulis blog je pun.


Aishhh tengok aku dah banyak melalut 
kita sambung balik cerita yang atas tadi...

>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

CHAK! entry tak tamat lagi lah
haa tahu tak cerita mana satu, kalau tak tahu buat-buat tahu lah
cerita yang aku nak telefon akak aku 2 laaa.. tahukan tahukan ???
dengan segala hormatnya tangan aku yang lembut2 ni dail lah
dengan sopan dan santun nyeee erkkk geli aku konon nya lembut lah padahal
tangan keras macam batu
hambik kena dengar lagu anuar zain
dalam hati bermonolog macam nak telefon hot.fm je kena dengar lagu dulu sebelun dapat chakap dengan penyampai hadiah... errr
tiba2 assalamulaikum..
ha dapat pun bukan penyampai radio lah kakak aku rupanya...

Sesi berbual kakak dan adik

aku : kakak jangan lupa ambil orang ( dah jawab salam dalam hati ) heeee
kakak : kau tunggu lah macam biasa
aku : pukul berapa ??
kakak : aku nak ambik along dulu then baru ambik kau .. pukul 1.10 tunggu lah depan.
aku : oke
kakak : adik flight kita 29 haribulan ni
aku : flight ke mana pulak ( blurr kakak aku ni ngingau ke )
kakak : kita nak pergi holiday  ke .......?? (rahsia)
aku : oh okey2 cover dulu yes hati berbunga-bunga
tak pelah assalamualaikum

***************************

aku menjerit-jerit kat kantin..
seronok gila... so tunggu oke kemana yang aku nak pergi
kalau pandai teka lah ;)

selamat membaca

P/s : susah kala jadi mashu ni aku depan lappy anak-anak sedara aku pun sibuk nak tengok aku buat apa... Sprang duduk atas riba sornag lagi duduk menari2 atas katil.. Anywy blog tetap berjalan okey so tak lah bersawang2. =.=

The Real You

Assalamualaikum...


And so it was.
To pass the mark, you were brought to the line.
To bear the pain, you were burnt with the flame.
To open your eyes, fireworks were set alight.
To awaken your mind, your body was shaken.
To drive away fear, beasts were set on your path.
And to increase your strength, burdens for you were doubled.

To teach you hope, you were thrown into a dark tunnel and a candle made to flicker at the end.
To teach you love, you were made to sacrifice.
And to teach you sacrifice, you were first given a bit of love.
To teach you true reliance, let down you were.
To teach you wisdom, foolishness met you first.
To teach you honesty, betrayed you had to be.
And to teach you loyalty, dilemmas came to corner you.

But then happiness reached out to you
And contentment met you halfway.
Tables turned and doors opened for you
And bravery came to grab your arm.
Angels were sent to protect you
And your voice of courage finally spoke to you.

Faith then soared with you on a new level
And pass the mark, you did.

See, to show you the world, the world had to meet you with all its faces.
And to teach you, you were made to see the real you
f