This is Me

My Photo
# Assalamualaikum,I believe that we are who we choose to be. Nobody's going to come and save you,you've got to save yourself. Nobody's going to give you anything; you've got to go out and fight for it. Nobody knows what you want except for you. And nobody will be as sorry as you if you don't get it. So, don't give up on your dreams. Life always offers you a second chance. Its called tomorrow #

Anuar Hadi & Mat Luthfi... errr Sape 2??

Hello dan Salam Satu Malaysia ;)

Aishh bertalu-talu pulak aku menghupdated belog hari ini. Ketagih dah ni dengan dunia belog yang aku cipta sendiri. Of course jari jemari aku begitu mulai selesa dengan lappy kesayangan aku ni menaip pun bukan main laju lagi tapi apa pun disebabkan idea yang mencurah-curah aku menulis juga belog,salah satu sebabnya bagi menghilangkan sedikit stress pada malam sabtu yang begitu membosankan untuk aku tanpa keluarga di sisi...
Ecehh tanpa keluarga di sisi bila keluarga di sisi aku sibuk terperap dalam bilik untuk cover kan tidur aku sepanjang berada di hostel yang menghadapi masalah tidak puas tidur... Aku memang akan mementingkan tidur lebih dari segalanya lah paling kurang habiskan masa dengan ber-sms.. Biasalah jarang-jarang guna handphone bila depan mata guna lah dengan sepenuhnya.. ;) 

Okey lah untuk entry aku kali ni macam promote kan orang pula.. Adakah ini satu jenayah pemerdagangn manusia?? Tidak okey saje nak memperkenalkan hamba allah ini yang telah menarikkan dirinya dengan menggunakan vlog erti kata lain video blog...Ha tengok, dengan sengajanya aku dah jadi promoter yang tak bertauliah la pulak. haha Dari title entry aku kali ini korang dah boleh teka kan aku nak cerita pasal sapa kan?? So, jangan hang buat tak tahu pulak aku ketuk kepala korang nanti baru hang taw sapa aku...ahha
Anuar Hadi?? Mat Luthfi?? Sapa dorang berdua ni ?? Dari yang aku tahu lah dorang berdua ini dari kedah yang berlajar di Sdney, Australia.. ouchhh muka dorang boleh tahan la orang kata manis 2 ada.... hahah Haa jangan nak menggatal dulu okey pantang aku sebut handsome sedap mata memandang mulalah 2 nak search dekat google.. Tahu dah taktik korang semua dah basi lah taktik ni..

Okey aku mula kan dengan Anuar Hadi just click dekat nama dia 2 untuk melihat blog anuar hadi.... Terbaik lah dia ni..kalau korang nak tahu dia ni lah yang buat video pasal bahasa yang dipanggil bahasa rempit / ada yg panggil bahasa CUTE?? Sebabnya diaorang akan tambah huruf W dibelakang ayat yg diaorang nak tulis,selalunya bahasa macam ni digunakan dalam FACEBOOK,TEXT,CHATBOX,MYSPACE dan sebagainya..Oppss dan sebagainyeww...hehehe..(ala-ala anuar hadi dah) Seriously cara dia cakap BI memang bagus anyway Anuar Hadi ni amik TESL so tak pelik lah dia punya BI bagus dan meletop2.  Muka dia pulak okey demi pembaca aku akan search juga gambar anur hadi ni..


Taraa tengok bibir dia macam nabil raja lawak kn??
 Agaknya orang bibir macam 2 memang pandai melawak kot.heheh




 Ini antara video anwar adi yang aku selalu layan ;)






Mat Luthfi?? Sapa pulak 2. Ada banyak blog yang dah update tentang Mat Luthfi ni, advance dari aku lagi kadang2 yang updated pasal dia ni sampai kan segala hal privacy nak korek. Chill lah, hal dalam selimut dia tak payah kita peduli tapi hal vlog dia mari kita cari .. ;) Pastu kalau senang2 dan yang mana tengah stress 2 boleh lah terus singgah kat vblog Mat Luthfi90 ni di YouTube. Okey masa start je vlog dia ni mesti gelak guling2 lah tengok dia ni melawak..Apa yang aku tahu lah Mat Luthfi ni student di Australia rupanya. Dari information yang aku dapatlah umur dia 21 Tahun, ornag kedah haa sebab 2 lah dia cakap loghat sana. Dan yang boleh nampak sangat2 dari Mat Luthfi ni suka kan band Hujan. Single kot ..... errr tak pasti lagi muka dia ni boleh tahan lah -.-

Antara vlog yang selalu aku layan dan video yang selalu orang view juga, mari aku upload kan untuk korang so selalu lah kena layan video ni okey ;)


Yang ni lawak gila lah... hari2 tengok mesti gelak punya sampai rasa nak tercabut anak tekak aku ni
haahha


wahh peminat anuar hadi ke mat luthfi ke band hujan ni?? 


jiran baru ;)


Both of them superb but i choose Luthfi.

Apa kata anda??

P/s : Sapo pandai melawak 2 boleh lah berjinak-jinak dengan Vlog so tak payah masuk raja lawak pun boleh famous apa?? 

Thank You 
-.-

6 comments :

  1. suka, suka :)
    cuba tgk aimanazlan pulak

    ReplyDelete
  2. mat luthi lagi best ar..suke tgk video dye. anwar hadi lak kureng sikit, dye banyak ckp je. tpi yg bahasa cute tew..(hahah) memang best ar. tpi amt luthi tetap dihatiku~~

    ReplyDelete
  3. hi,nice blog la:)
    i'm new in blogger...
    be a my follower k...
    keep in touch ;p

    ReplyDelete
  4. arabella : hey i'm follow u bck.. thanks oke..

    ReplyDelete
  5. fatin : act sama lah mat luthfi is the best... tapi saya suka gaya speaking anuar hadi.. baik punya... macam mat salleh aussie dah.heheh

    ReplyDelete
  6. afiqah : hey thanks share with me... saya tgh view smbl gelak guling2.hahah

    ReplyDelete

f