This is Me

My Photo
# Assalamualaikum,I believe that we are who we choose to be. Nobody's going to come and save you,you've got to save yourself. Nobody's going to give you anything; you've got to go out and fight for it. Nobody knows what you want except for you. And nobody will be as sorry as you if you don't get it. So, don't give up on your dreams. Life always offers you a second chance. Its called tomorrow #

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

Santai Bersama BEN ASHAARI

Assalamualaikum semua...

Wah pertama kali ni wani join segmen BEN ASHAARI .
Sebenarnya segmen kali ini betul2 buat aku berkenan betul 
iyelah bertukar-tukar link bersama bloggers lain boleh merapatkan kita semua kan.
Lagi pun apa salahnya kita join segmen ni kita semua pun melakukan
benda yang sama kan iaitu berblogging..

Bila bertukar link ni bolehlah kita selalu komen-komen di blog
yang kita dah list 2 kan. Tak gitu.

Kepada sesiapa yang nak menjadi bloglist blog saya silalah tinggalkan komen.
Jangan segan-segan dan malu-malu lah sebab aku mengalu-alukan
korang semua..

Jangan lupa list kan blog wanie di blog korang juga ok.

Cepat okey segmen ni tutop pukul 10 malam ini.!

CEPAT CEPAT CEPAT JOIN!

THANK YOU
=.=

22 comments :

  1. jom tukar...

    http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  2. Tinggalkan pesanan macam ni ke?

    ReplyDelete
  3. salam.. sudi ke nak tukar link @ follow blog saye..

    Kalau ya bagi respon.. Insya Allah saya akan feedback blog awk semula..

    http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    salam ukhuwah antara kita

    ReplyDelete
  4. salam.. sudi ke nak tukar link @ follow blog saye..

    Kalau ya bagi respon.. Insya Allah saya akan feedback blog awk semula..

    http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    salam ukhuwah antara kita

    ReplyDelete
  5. Jom tukar link blog..

    http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    =)

    ReplyDelete
  6. saya da letak da awk dlm bloglist :)

    jangan lupa letak balik k :)

    http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  7. jom tukar..?

    http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  8. hi..jom tukar2 link,nak?

    http://princesskeymah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  9. done follow..

    jom tukar2 link,nak?

    http://princesskeymah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  10. jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

    http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  11. blog ni dh masuk dlm bloglist oh blogger..

    http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  12. salam balas kunjungan..blog ni dah ada dalam bloglist..salam kenal

    ReplyDelete
  13. saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

    ReplyDelete
  14. hai wak..amy dah masukkan link awk ke bloglist amy..hopefully pah2 ni blh la kenal lebih dekat yer...happy blogging..hehe

    ReplyDelete
  15. mekaseh datang.. okeh sy dah letak link awak n folo... tq sis..

    ReplyDelete
  16. minat tak?

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  17. minat tak?

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  18. berminat tukar link
    http://dqaseh2u.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    ReplyDelete
  19. jom tukar !

    http://salimharmanain.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

    bloglist in progress...sori lambat ^_^

    ReplyDelete
  20. thanks semua... saya dah list kan anda semua.. kalau tak ada inform okey.... =.=

    ReplyDelete
  21. saya!
    nak jgk share link!

    http://ceritatercipta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html#more

    ReplyDelete
  22. To thank you for this great write-up i want to
    share with you a new site that i just identified to
    get ton of No cost linkslist for senuke, scrapebox, gsa research motor ranker and a lot more,
    it's http://topseosoft.com/category/freebies-goodies/ , appreciate this absolutely free list and maintain building one-way links

    My blog: Stacy

    ReplyDelete

f