This is Me

My Photo
# Assalamualaikum,I believe that we are who we choose to be. Nobody's going to come and save you,you've got to save yourself. Nobody's going to give you anything; you've got to go out and fight for it. Nobody knows what you want except for you. And nobody will be as sorry as you if you don't get it. So, don't give up on your dreams. Life always offers you a second chance. Its called tomorrow #

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Santai Bersama BEN ASHAARI

Wah aku join seklai lagi segmen anjuran Ben Ashaari
ni second time lah aku bersama segmen dia.
Okey segmen Ben Ashaari ni memang simple je
korang boleh baca syarat-syaratnya KLIK DISINI
Cepat-cepat join jangan terlambat hari ni (14/8/2011) tarikh tutupnya
pada pukul 6 petang ni... 

Thank You
=.=

65 comments :

  1. hehe trima kasih ^^
    singgah sini jugak .. cantik blog weyh :)

    http://encikizzul.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  2. hai shazwani.....tq singgah blog eka..blog awak pon best jugak........hehehe...cute cm tuannya

    ReplyDelete
  3. BLOG SAYANG NI KEMASSSS!! mAYA SUKE !!

    SALAM TERJAH ~

    http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  4. hello readers, thanks yaa blog kamu semua pun 2x kali gan da blog wanie lagi kemas n best.. ;)

    ReplyDelete
  5. singgah sini berbalas kunjungan...

    http://secretwordfromheart.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  6. haish..tuan belog masih muda lagi..bergetah lagi..nampak dah macam bini orang da..ahaha

    ReplyDelete
  7. hi .. thanks melawat blog saya tadi =D

    ReplyDelete
  8. background comel. owner pon comel. heeee. :)

    ReplyDelete
  9. uih....HJ ganas komen.....macam tu ke?? HJ bujang lagi tu.....join² le

    ReplyDelete
  10. best3..singgah dari segmen abg ben..
    :)

    http://sweetctie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  11. terjatuh plak i kat sini~

    http://boutwat.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  12. balas kunjungan, best blog ni.. ^_^
    http://anisempoi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. singgah sini, tapi tak join, tak taw la nak juin ke idak,,,xde mood =] btw, blog ok =]

    ReplyDelete
  14. lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

    ReplyDelete
  15. selamat kenal dear waniey..
    best blog ni..
    kalau list kolum ni letak belah kanan lagi smart..plus senang nak klik dear!!

    ReplyDelete
  16. join dan follow awak ^_^

    http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  17. 1st time dtg sini tengok kot2 ada yg best :)

    ReplyDelete
  18. Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

    http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  19. hai... linda singgah sini :)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  20. nurhasliza : nnti sya intai2 belog awk mesti best jgk kn

    ReplyDelete
  21. Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

    http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  22. hai... linda singgah sini :)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  23. woot2..datang sini :)
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  24. singgah sini..best la blog ni ^_^

    jom tengok blog anis best ke x? hehehe

    http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  25. mieya datang singgah sini

    http://budakshumort.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  26. salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah sini...singgah2 lah blog Qaseh yerk..

    ReplyDelete
  27. singgah dri segmen abg ben ..=)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  28. Blog ini memang best macam tuannya. Hehehe..

    Salam ukhuwah, salam persahabatan.
    Salam kunjung mengunjung ye.. Kalau sudi folo le, nanti saya terjah balik Insya Allah.. heee

    Ikhlas:
    ~Gen2Merah~

    ReplyDelete
  29. nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

    new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

    ReplyDelete
  30. inna dtg golek2 kat sini...^^

    http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  31. singgah sini balas kunjungan =D

    http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  32. hye blog best . selamat berpuasa ye ,

    http://nalisasyahira.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  33. datang singgah dari segmen abg ben..
    salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

    blog best..eppy blogging ya (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  34. datang singgah dari segmen abg ben..
    salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

    blog best..eppy blogging ya (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  35. terjah dari segmen yg sama...
    saya suka...suka sangat blog ni..
    best...

    already follow u..

    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  36. datang jenguk belog yg best !! :) heeeee~

    http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  37. hye..selamat berkenalan..
    blog awak best..nice..

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    terjah dari segmen Ben

    ReplyDelete
  38. pergh ! ramainya da komen !! mantap :) tengs sudi komen di blog fya :) nnti, jgn lpa dtg lg :)




    jmput jgk join sgmen :)

    ReplyDelete
  39. salam knal...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...nice blog n done folow u....n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/

    ReplyDelete
  40. Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
    Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

    jemput datang sini..

    http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  41. hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

    http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  42. met pagi..salam kenal...dari segmen..BA...;d

    ReplyDelete
  43. Hai awak!! :)

    Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  44. Hai awak!! :)

    Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  45. hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

    http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  46. hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..cikgu follow sini..jom kenal2...

    ReplyDelete
  47. salam....
    dtg terjah blog best...

    follow kamu....

    http://sa-xi-di.blogspot.com/

    trimas bnyk2....

    ReplyDelete
  48. lawanye belog. dah best daahhh. jom singgah2 belog ila ye. jalan2 dari segmen abang ben. :)

    ilagula.blogspot.com

    ReplyDelete
  49. membalas kunjungan.blog ni simple.tapi kalau boleh, list2 kat tepi ni buat dalam bentuk scroll. dapat jimatkan ruang sidebar..:)

    eh2, terlebih pulak, jemput join first ga dari saya. hadiah agak menarik..

    http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/08/first-giveaway-by-amalina-athman.html

    ReplyDelete

f