This is Me

My Photo
# Assalamualaikum,I believe that we are who we choose to be. Nobody's going to come and save you,you've got to save yourself. Nobody's going to give you anything; you've got to go out and fight for it. Nobody knows what you want except for you. And nobody will be as sorry as you if you don't get it. So, don't give up on your dreams. Life always offers you a second chance. Its called tomorrow #

KAMI BLOGGER PRIHATIN

Santai Bersama BEN ASHAARI

Assalamualaikum


Apa yang korang rasa bila tengok video di atas... Itulah perkara
yang sebenarnya berlaku di SOMALIA.
Atas dasar keprihatinan terhadap manusia yang lebih memerlukan
aku join segmen Ben Ashaari kali ni.
Okey kalau korang nak join segmen ni boleh lah klik banner di atas 2.
Ben Ashaari menganjurkan segmen ini sebagai sokongan terhadap Tabung Kemanusiaan
Somalia anjuran ISLAMIC RELIEF MALAYSIA.
Kalau berminat bolehlah ke laman web khas Klik Disini

Tarikh Tutup sehingga 1 syawal

Renung-renungkanlah, jika kita makan lebih satu pinggan tapi mereka di sana
sesuap nasi pun payah nak makan,apa salahnya kita memberi sedikit sumbangan duit sebagai
pertolongan kepada mereka. Tak banyak tidak apa janji kita tetap memberi
sumbangan kerana sedikit itu dengan niat yang ikhlas insyaallah
besar ganjaran - NYA nanti.

P/s : Harta dunia tak bawa mati tapi ilmu Allah S.W.T digunakan sampai akhirat kelak.

Thank You
=.=

1 comment :

  1. SAYA JUGA BERMINAT UNTUK TUKAR LINK DENGAN AWAK...DAH FOLLOW AWAK BALIK...THANKS

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/08/aidilfitri-ben-ashaari.html

    ReplyDelete

f