This is Me

My Photo
# Assalamualaikum,I believe that we are who we choose to be. Nobody's going to come and save you,you've got to save yourself. Nobody's going to give you anything; you've got to go out and fight for it. Nobody knows what you want except for you. And nobody will be as sorry as you if you don't get it. So, don't give up on your dreams. Life always offers you a second chance. Its called tomorrow #

Yaaaahuuuu Raya ;)


Assalamualaikum

Amacam terkejut ke banner raya aku besar gila kan..
Beginilah cara paling terbaik buat banner then upload di facebook
confirm semua kenalan rapat kita dapat kad raya digital aku ni.
Aku buat yang simple2 je tapi kalau ada yang nak tulis panjang 2
atas diri lah tapi aku ni jenis tak reti nak menulis ayat sedih-sedih ni.

Apa-apa pun aku ingin mengucapkan 
SELAMAT HARI RAYA kepada semua blogger.
Seronok betul dapat raya kan boleh pakai baju baru, kasut baru cuma
rumah je tak baru...
Bila bukak blog wanie jangan lupa tinggalkan duit raya okey.
Beraya tu bawak lah kereta slow2 karang beraya dihospital pulak.. hehe

P/s : Kalau orang tak puasa tak payah raya pun takpe..hehehe

2 comments :

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri ^^_
    Maaf Zahir & Batin andai ada TERsilap kata (:

    ReplyDelete
  2. SAYA masukkan link awak kat entry ni..jom terjah,,,

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/09/assalamualaikum-selamat-sejahtera-semua.html

    ReplyDelete

f