This is Me

My Photo
# Assalamualaikum,I believe that we are who we choose to be. Nobody's going to come and save you,you've got to save yourself. Nobody's going to give you anything; you've got to go out and fight for it. Nobody knows what you want except for you. And nobody will be as sorry as you if you don't get it. So, don't give up on your dreams. Life always offers you a second chance. Its called tomorrow #

Ikan mengenakan Pemancing

Assalamualaikum

Ada yang tak boleh tidur mari baca blog wanie, kalau tengah study 2
berehat dulu layan entry kali ni confirm baca buku lepas ni boleh masuk
semua dalam kepala...

Persediaan untuk pergi memancing.. lalalalalalal




Berjalan sambil menyanyi di petang hari .. lalalla lololo lilili laaaaaa
Umpan turut menyanyi kenangkan nasib bakal di makan oleh ikan


Sampai je tempat yang startegi terus mulakan aktiviti memancing...
Baling joran dalam air....


Beberapa saat umpan masih tak kena lagi....
Ikan di belakang merancang startegik untuk kenakan si pemancing
"bweekkk siaplah kau aku kenakan kau cukup2 ada hati nak
 tangkap aku" kata ikan

Perbincangan untuk kenakan si pemancing.
pssstt kita buat macam ni pssssttt
okey sedialah wahai manusia
Dushh mari bertinju ooo wahai manusia kejam.... sakit lah woii manusia siap kau aku
tinju kau berani kau tangkap aku.
Manusia mengigil ketakutan kerana ikan tersebut pandai bertinju..
Yaaaaa DUSH..DUSH DUSHHH

P/s : Selamat beramal dan gelak ketawa.. Jangan memancing ingatlah ikan dalam laut
        juga okey.

Thank You
=.=

5 comments :

  1. hanih :eeehh awak jangan gelak sangat nnti boleh jadi pelupa..anywy saje create cite lawak-lawk macam ni.. nak ceriakan readers.. thanks komen.. entry awk lagi best..

    ReplyDelete
  2. hahhahaa..bengang je aku tgok muka ikan tuh..hahah

    ReplyDelete
  3. awin : taw tak pe ikan 2 mmg tgah bgg manusia tak
    beperikemanusiaan lagsg asik nak tngk dia
    je

    kakzakie : mari kita gelak sama2 baru seronok
    sikit.ahahah ;)

    Btw thanks komen yaa

    ReplyDelete

f