This is Me

My Photo
# Assalamualaikum,I believe that we are who we choose to be. Nobody's going to come and save you,you've got to save yourself. Nobody's going to give you anything; you've got to go out and fight for it. Nobody knows what you want except for you. And nobody will be as sorry as you if you don't get it. So, don't give up on your dreams. Life always offers you a second chance. Its called tomorrow #

What product should I use...?

Assalamualaikum & Hello !

Disebabkan taksub dengan dunia game Clash of Clans buat mata aku semakin "super duper"!
Power mata naik dengan mendadaknya dan spek aku tak ada guna langsung dah sekarang!
( hilang keupayaan nak jadi juruterbang sudah ) haha Tapi kita jangan amik peduli pasal 
game yang telah merancuni hidup aku beberapa bulan ini kita mula untuk entry untuk minggu ini.

Iklan tanpa diundang!

Why use this product..?

Err elok ke produk malaysia..?

Ada side effect ke...?

Aku diperkenalkan dengan produk ini oleh kakak angkat aku sendiri. Confirm lah dengan

 kakak angkat sendiri aku cerita semua benda lagi-lagi hal kewanitaan.Gossip Girl
( ayat orang putih )!keke Kakak angkat aku dia baik dengan kak cherrie 
yang jual produk cosmoderm ini jadi dia suggest kan aku cuba produk ini lah.

Aku : Muka oily sangat sekarang
Kak Intan : Boleh buat goreng ikan tak?
Aku : Boleh lap dengan tisu then kita perah buat goreng ikan ye.. hehe
Kak Intan : Tapi muka wani nampak jenis kombinasi yang akan berminyak kawasan "T zone"
Aku : Betul ler sangat2 bila make up lama sikit berkilat kawasan T zone  disebabkan minyak 
         berlebihan.
Kak Intan : Kak Intan suggest wani amik produk ini nanti insha allah boleh hilang oily dekat muka tu!
Aku : Produk ape kak intan
Kak Intan : Cosmoderm Product! Kak Intan dah guna best sangat produk ini boleh jadi
                  awek muda. (nmpak kan keperempuanan kami) haha

Malam itu juga dengan perasaan gelojoh dan tak sabarnya aku nak guna produk ini aku terus buka
laman web rasmi COSMODERM untuk order produk Tea Tree Oil. Okey jenis kulit aku memang bebas dari jerawat batu yang hodoh nak mampus takut aku dengan bekas jerawat macam itu jadi struktur kulit aku sangatlah normal dan berminyak sedikit bila cuaca yang tak menentu confirm aku sebagai perempuan biasa memang rimas dengan minyak dimuka. Lagi-lagi time kita dah make up buat spoil je bila jalan muka berkilat-kilat memang aku tak minat! Sangat tak minat dengan keadaan yang macam ni ! Anti-oily aku ni! haha

Jadi dengan rasmi nya aku pengguna tegar produk Tea Tree Oil.. Aku pakai satu set terus senang
sebab nak buat testimoni kesesuaian produk ini dengan muka aku. Okey memang best cosmoderm 
produk even produk malaysia hader aku heran? sebab side effect dia memang buat aku
puas hati dalam dua bulan aku pakai produk ini. Aku guna produk ini sebab struktur dia ringan 
sangat bila pakai dekat muka aku rasa kulit aku automatik jenis kulit normal. hehehe


Review Set Tea Tree Oil Products

Tea Tree Oil Facial Cleanser with Vitamin E


* Membersih secara mendalam tanpa menghilangkan kelembapan
   kulit. 
* 100% daripada alam semulajadi
* Mengawal pengeluaran minyak berlebihan.(Tak caya boleh cuba.)
* Bau dia pun harum rasa nak cuci muka banyak kali je 
   (excited terlebih)
* Okey lepas rasa kulit lembut je dan nyaman sebab minyak dapat
   dicegah dari berleluasa dekat muka.


RM15.90




Tea Tree Oil Clarifying Lotion


* Toner tanpa minyak yang dapat melicinkan dan melegakan
    kulit gatal dan radang kulit.
* Membantu dengan membuang kulit mati supaya kulit 
   kelihatan lebih sihat.
* Membantu mengecilkan liang roma sebelum pembentukan minyak.

RM19.90



Tea Tree Oil Day / Night Moisturiser with Vitamin E



* Favourire moisturiser!
* Menghalang kulit dari kesan penuaan awal dengan bahan-bahan
   aktif anti-penuaan yang boleh membaiki sel, menggalakan proses         
   pembaharuan kolagen dan membantu melembabkan kulit.
* Pelembab yang merawat sambil melindungi dari sinar matahari 
   yang boleh merosakkan kulit.
* Tekstur yang ringan sebab bila pakai tak rasa macam pakai moisturiser
   pun dan sangat tidak berminyak. 


RM18.90




Tea Tree Oil Anti Blemish




Minyak Tea Tree mengawal kulit dengan anti septik, anti bakteria,
   anti kulat dan anti ransangan.
* Membuka pori-pori tersumbat, mengawal minyak dan menghentikan 
   jerawat tumbuh kembali- cara lembut atau cepat.
* Penyelesaian yang cepat membuang cela, bintik-bintik putih dan hitam 
   dalam masa 3 hari untuk kulit yang berminyak.

RM 26.90




Okey produk ini masih baru jadi untuk dapatkan produk ini boleh lah ke farmasi yang berdekatan 
atau guardians! Kalau memang rasa over malas nak keluar dan memang pengguna tegar maybank2u
boleh lah order secara online di web rasmi dan fan page Cosmoderm sila tekan di banner untuk
view produk cosmoderm.

COSMODERM

FAN PAGE COSMODERM
Okey Ini Last,

P/s : Jangan malu-malu nak cuba produk COSMODERM! Marilah Sokong Produk Malaysia! -.-

28 comments :

  1. reiko pun gna produk mlysia jgk...
    produk rumpai laut je...murah pn murah..hehe

    ReplyDelete
  2. ana pun guna cosmoderm
    best sgt muka ana jadi bebas parut jerawat..
    teruskan guna sebab serasi dgn muka-.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk set yg mane ye esuai utk hilangkan scar acne?mencik ahh asal tumbuh je xingt dunia bekas2 nye

      Delete
    2. Nufa cuba lah set vitamin E dari cosmoderm.insyaallah produk ni bgus.

      Delete
  3. kak cherrie mmg antara org kepercyaan cosmoderm

    ReplyDelete
  4. Muka kelabu tu side effect ke? Err

    ReplyDelete
  5. Produk cosmoderm Ni mmg bagus...sbb mlaysia buat produk Ni..bersesuaian dgn cuaca di Malaysia...sya telah mencubanya...alhamdulillah berkesan..

    ReplyDelete
  6. Do you have a spam issue on this blog; I also
    am a blogger, and I was wanting to know your situation; we have created some nice procedures and
    we are looking to swap techniques with other folks, be sure to shoot me an e-mail if interested.


    Look at my blog clash of clans Triche

    ReplyDelete
  7. Very ɡood post. I certainly love this site. Continue the goοd աork!


    Hеre is my рage Best Type Of Life Insurance For Estate Planning

    ReplyDelete
  8. Wow, this paragraph іs pleasant, mу sister is
    analyzing tɦese kinds οf things, tҺerefore І аm going to inform heг.


    Feel free to surf to my webpage - Keyword Research nz

    ReplyDelete
  9. Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you, However I am experiencing troubles with your RSS.
    I don't understand why I cannot subscribe to it. Is there anybody else having identical RSS issues?
    Anyone that knows the answer will you kindly respond?

    Thanx!!

    my blog live jasmine (live-jasmin-discount.mydownloads4free.com)

    ReplyDelete
  10. Have үou ever thought about creating ɑn e-book оr guest authoring ߋn other websites?

    Ӏ hаve a blog based on tҺe ѕame topics you discuss ɑnd ԝould love tо have yoս share some stories/infоrmation. I know
    my viewers ԝould enjoy уour work. If үoս're even remotely іnterested, feel free tο send mе an e mail.


    Feel free tο visit mу site; Keurig Coupons November 2012

    ReplyDelete
  11. Hi my loved one! I աant to ѕay thɑt this post is amazing, nice written аnd come with alost all іmportant infos.

    Ι woսld lіke to peer more posts like this .

    my blog - Http://Sellorbuy.Delbargains.Com

    ReplyDelete
  12. Its such ɑs you learn my mind! You sеem to understand a lot approximately this, such aѕ you wrote the e-book іn it oг sоmething.

    I believe that yyou сan do with some p.c. to pressure the message house
    а bit, but ߋther than that, tҺаt is excellent blog.
    An excellent read. І will cеrtainly be back.

    Stop Ƅy mү ssite ... target special k coupons

    ReplyDelete
  13. Good info. Lucky me I discovered уouг site by accident
    (stumbleupon). ӏ have saved іt fօr latеr!


    My web page ragu Sauce coupons ebay

    ReplyDelete
  14. Quality content іs the main tօ attract tɦe people to visit tҺe web pɑge,
    thɑt's աhat this site is providing.

    ңere is my webpage: oil of olay coupons to Print

    ReplyDelete
  15. It's gߋing to be ending of mine day, eҳcept before
    end I am reading tҺis impressive paragraph tߋ improve my knowledge.


    Alsо visit mʏ web blog :: slim Fast coupons january 2013

    ReplyDelete
  16. Hi there! I realize tɦis іs sort of οff-topic hoѡever І
    had tο asƙ. Doess operating ɑ well-established website ѕuch
    as yоurs require ɑ massive amount work? Ӏ'm brand new too operating
    a blog bbut I Ԁo write іn myy diary everyday.

    I'd lіke to start a blog so Ι ccan easily share my
    own experience and views online. Рlease lett mе knkw if yoս hɑve any
    ideas or tips fߋr new aspiring blkg owners. Appreciate it!



    Also visit myy web sitye :: Manufacturer Coupons ragu Sauce

    ReplyDelete
  17. Very descriptive blog, Ι likеd that bit. Ԝill theгe be a part 2?


    Alsο visit my blog post gatorade g2 coupons 2011

    ReplyDelete
  18. This iѕ vеry inteгesting, Yߋu're a vеry skilled blogger.
    Ӏ've joined yοur rss feed and lοok forward to seeking moгe of yоur magnificent post.
    Also, I've shared youг web site iin mʏ social networks!



    mʏ blog post Chobani coupons print

    ReplyDelete
  19. Hеllo there, I discovered ʏour site by the uѕe οf Google evеn as searching for a relatеd matter, уour sitfe cаme uρ, it lօoks grеat.
    I have bookmarked it iin mү google bookmarks.
    Ңi tҺere, simply tսrned іnto alert tߋ your blog through Google, аnd fօund that
    iit is really informative. I'm gonna watch οut fօr brussels.
    I will be grateful іn the event you continue this
    in future. Lots οf folks will liƙely be benefited out ߋf youг writing.
    Cheers!

    Loοk at my web site; nyaralasbulgariaban.Hu

    ReplyDelete
  20. It's аn remarkable piece οf writing designed for all tɦe online users;
    theʏ will obtain benefit from it I am sure.

    Also visit my webpage - http://forum.raven-apps.co.uk/groups/fast-facts-for-maxing-on-voucher-savings/

    ReplyDelete
  21. Thanks for ones marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you may be a great author.

    I will always bookmark your blog and may come back
    very soon. I want to encourage yourself to continue your great writing, have a nice
    weekend!

    Also visit my weblog poor credit loans

    ReplyDelete
  22. I useԀ too ƅe recommended tɦis blog by mmy cousin. I'm not certain whetɦеr
    or nnot this ƿut uρ iss written hrough Һim as nobodү else know such
    specific approximɑtely my trouble. Ƴοu're amazing!
    Thankѕ!

    My weblog ... web site ()

    ReplyDelete
  23. Incredible points. Solid arguments. Keep up the great effort.


    Review my website - clash of clan astuce (https://www.theiet.org/my/profile/AstuceGratuit)

    ReplyDelete
  24. Attractive sectin of content. I just stumbled upon your
    weblog and in accession capjtal to assert tht I acquire actually enjyed
    account youur blog posts. Anny way I'll be subscribing to your feeds and ecen I achievement yyou access consistently fast.


    Here is my web-site :: weight loss diet meal plan

    ReplyDelete

f