This is Me

My Photo
# Assalamualaikum,I believe that we are who we choose to be. Nobody's going to come and save you,you've got to save yourself. Nobody's going to give you anything; you've got to go out and fight for it. Nobody knows what you want except for you. And nobody will be as sorry as you if you don't get it. So, don't give up on your dreams. Life always offers you a second chance. Its called tomorrow #

Gossip Day with Buddy

Assalamualaikum &  Hello U'olls!

Sebelum kita mula bergossip berpropa dengan lebih lama dekat entry kali ini aku minta
jasa baik korang sedekah kan AL-FATIHAH untuk arwah pak saudara aku yang telah
 kembali kerahmatullah pada hari khamis baru-baru ini. Inshaallah, Allah yang akan membalas
jasa kalian yang sanggup memberikan sedikit waktu untuk sedekah kan ayat suci kepada
arwah. Amiin!

Sebenarnya kami memang merancang sejak dari 4 bulan yang lepas untuk berjumpa dengan
classmate masa aku form 6 dulu. Okey ikut perancangan hari selasa tapi biasalah apa yang
dirancang beria sangat memang tak menjadi sangat kan! Benda yang baik Allah maha mengetahui
segalanya jadi pada hari rabu ketemu juga akhirnya dengan geng banyak bercakap.
Okey kalau dulu super duper mulut aku kuat dan kecoh satu hostel dan kelas tapi sekarang
aku rasa aku terlebih senyap sikit berbanding dorang ni. Mungkin dorang dah mula ambil
mood untuk jadi seorang cikgu jadi suara agak kuat dan maak aii bercakap tanpa henti.
Haaa pipi aku rasa tegang sebab cakap je gelak cakap je gelak memang tak diam langsung
dengan dorang semua ni.

Jangan main-main si brutal beli beg carlorino pink lagi!
Bukan setakat rancangan nak keluar tapi lebih kepada nak sambut birthday yuyu yang ke 21!
Bah yuyu tua dah kau! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki! Terimalah hadiah dari kami
yang tak seberapa tapi sangat lah ikhlas. Untuk cari hadiah si yuyu ni aku dengan bai terpaksa
ambil masa beberapa jam untuk pilih hadiah yang sesuai untuk birthday girl ni.
 Terlalu banyak choice pun iya juga takut cerewet minah ni pun iya juga. Jadi aku dan bai
ambil kata sepakat untuk belikan si yuyu ni jam tangan! Suka tak suka tak! Fuhh nasib lah dia
suka kalau tak memang kami ketuk kepala yuyu ramai-ramai.

hadiah untuk yuyu - wani,ija & bai!
Puas dah aku dengan si bai pusing satu ecm jadi aku dengan bai ambil keputusan tunggu
yuyu dan ijaaa dia big apple. Tumpang duduk ye bang ! Okey dah duduk semua dah ada
cukup kuota katanya ape lagi kami berborak tak ingat dunia macam big apple mak bapak
kami yang punya. Cerita pasal student life dan kehidpuan masing-masing setelah
bergelar siswazah. Teruja punya pasa lama dah tak jumpa empat-empat ketul ni bercerita
sampaikan semuanya nak bercakap, dah tak tahu mana yang dengar mana
yang nak bercerita dan memang tak adanya yang nak diam. Lantak pi lah kami seiring rasa
 nya boleh bercerita, dengar orang  becerita lepas tu gelak dan gelak! Ha nampak kan excited
 nya kami berempat dan nampak tak  banyak nya mulut dorang dari aku yang agak-agak
 pendiam sekejap! Keeelasss kau jah!

Sekadar ambil hati big apple padahal nak tumpang kerusi dan meja!
Misi muqadimmah di big apple tamat kami sambung bercerita disetiap pelosok ecm  tanpa henti
 bercerita dan makan dan gelak. Heh naik penat berjalan sebab banyak gelak dari mencuci mata.
Tapi yang pasti satu hari kami memang berjalan sambil makan. Hambuii dorang punya selera
memang tak dinafikan buat aku tak tahan hati. No diet please! Layan gambar jom!

Muka penat merepek sepanjang jalan! 
Dua bakal pendidik satu lagi business woman berjaya! amiin
No camera! Eh suka hati kamilah!
Yeaaay kami gadis ayuu bertudung bawal! Haa ni satu ecm kami menjelajah penat tak usah cakap
lah penat gelak dengan lawak bodoh kami sendiri. Perjalanan masih jauh bukan setakat
ecm kami dah menjelajah tapi satu bandar kuantan kami pergi. Sebelum menjelajah
lebih jauh kami melepak di big apple dengan kaki yang penat berjalan kehulur hilir.
Big apple kaya raya dengan adanya pembeli macam kami!

Kami gila gadget! Kami suka makan!Yesszaaa
Terima kasih big apple bagi kami melepak dan buat macam kedai kami yang punya! Tanpa
buang masa yang lama kami akan meregangkan otot untuk memanjat pokok manggis pulak!
Jangan cemburu! Kejakunan teserlah sekejap bila dapat panjat, petik, kait buah dari pokok manggis yang
sangat comel di rumah yuyu! Marilah layan aksi pekebun muda yang
gigih mencari buah untuk bawa balik rumah masing-masing... Laaayaaan!

Dari kuantan ke paya bungor ke lepar ke balok dan balik rumah dengan penat berjalan!
Maaf aksi memanjat terpaksa di quarantine kan atas sebab-sebab tertentu. Terima Kasih
u'olls sebab sudi meluangkan masa dengan kita. Kawan gelak ketawa dunia akhirat.
Inshaallah! Dah sampai rumah tiba-tiba perut meronta nak makan rojak buah
pusing balik melepak ke teluk cempedak ambil angan pantai. Baguslah macam ni
makan tak berhenti!
Baguslah ! Heee Baguss!


P/s : Friendship is unnecessary, like philosophy, like art... It has no survival value; rather it is one
       of those things that give value to survival.
                                                               
                                                                        Adioooss ~ Byee 

33 comments :

  1. al-fatihah untuk arwah bapa saudara sis... semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman dan soleh...

    wah... outing ek? chillexing is always fun...

    ReplyDelete
  2. al-fatihah... sernk nya dapat panjat pokok n suasana kmpg. have fun sis

    ReplyDelete
  3. ngeng. haha. pic aku yg comot2 xyh le masukkan. dushh dushh. btw, tq jgk weh. and al-fatihah utk arwah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada comot2 gmbr kau semua aku msuk kan cntik2 belake.. bhaha ameen. tq bai ;)

      Delete
  4. ALFATIHAH :') bestnya dapat keluar dgn member. hehe

    ReplyDelete
  5. You don't need to go to the beach for this favorite treat.
    Which is a moist, fertile land in and around Western Asia, the Nile Valley and the Nile Delta of Northeast
    Africa. Hair color refers to the coloring of all the hair while highlighting refers to coloring only
    some strands of hair in a lighter color than the rest of the
    hair.

    Feel free to visit my blog - gluten free quick bread

    ReplyDelete
  6. When someone writes an piece of writing he/she maintains the
    plan of a user in his/her mind that how a user can understand it.
    Thus that's why this article is great. Thanks!

    Feel free to visit my page: cheap hosting wordpress

    ReplyDelete
  7. Hi there! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are
    you using for this website? I'm getting tired of Wordpress because I've had problems
    with hackers and I'm looking at options for another platform.
    I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.


    Review my web blog :: voyage canada - www.corinthiancloud.com -

    ReplyDelete
  8. Greetings, I believe your website might be having browser compatibility problems.
    When I look at your website in Safari, it looks fine however, if opening in Internet Explorer,
    it's got some overlapping issues. I just wanted to provide you with a quick heads
    up! Apart from that, excellent website!

    Here is my website ... payday loans

    ReplyDelete
  9. I visited various sites however the audio quality for audio songs current at this website is truly excellent.


    My website - masterchef uk hosts

    ReplyDelete
  10. Oh my goodness! Incredible article dude!
    Many thanks, However I am experiencing difficulties with
    your RSS. I don't understand why I cannot join it.
    Is there anybody else having similar RSS problems? Anyone who knows the solution can you kindly respond?
    Thanks!!

    Visit my blog post - buy viagra online

    ReplyDelete
  11. Awesome! You Have brought this web page to a wjole new grade.
    Absolutely outstanding stuff!

    Here is my blog eliquid

    ReplyDelete
  12. I've been surfing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
    It's pretty worth enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will
    be much more useful than ever before.

    Here is my web site :: cheap uk hosting wordpress

    ReplyDelete
  13. Yes! Finally someone writes about cheap web hosting
    reviews.

    ReplyDelete
  14. Nice answers in return of this difficulty with genuine arguments and explaining everything
    concerning that.

    Here is my webpage - buy cheap viagra

    ReplyDelete
  15. I'm excited to find this great site. I want to to thank you for ones time for this particularly wonderful read!!

    I definitely savored every little bit of it and i also have
    you book-marked to look at new things on your blog.


    my page - mortgage broker leads

    ReplyDelete
  16. Hello would you mind sharing which blog platform you're using?
    I'm planning to start my own blog soon but I'm having a tough time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and
    Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I'm
    looking for something unique. P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!


    Also visit my blog post ... cheap hosting plans

    ReplyDelete
  17. I'm impressed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog that's equally
    educative and interesting, and without a doubt, you have hit the nail on the head.
    The issue is something not enough folks are speaking intelligently about.
    I'm very happy that I found this during my hunt for something relating to this.



    Take a look at my web-site Swamp Attack Hack 2014 []

    ReplyDelete
  18. These shoes are really eye catching and very appealing amongst Teenager
    and children. ) Backgrounds - There is more to animation than characters,
    speech, and action. His middle class living surroundings and life style were created to depict the life of an average American family.


    Also visit my weblog: areena kaapo

    ReplyDelete
  19. Please let me know if you're looking for a writer for your blog.
    You have some really good posts and I feel I would be a good asset.
    If you ever want to take some of the load off, I'd love
    to write some articles for your blog in exchange for a link back to
    mine. Please shoot me an e-mail if interested. Thanks!

    my blog post Alleure

    ReplyDelete
  20. An impressive share! I have just forwarded this onto
    a coworker who was conducting a little homework on this.
    And he in fact bought me breakfast because I found it for him...

    lol. So allow me to reword this.... Thanks for the meal!!

    But yeah, thanx for spending time to talk about
    this topic here on your web site.

    Also visit my site Alleure Review

    ReplyDelete
  21. I think this is among the most important information for me.

    And i'm happy reading your article. However should statement on some common issues,
    The website style is great, the articles is truly
    excellent : D. Just right task, cheers

    Also visit my webpage; Full Report

    ReplyDelete
  22. I enjoy looking through an article that will make people think.
    Also, thank you for permitting me tto comment!

    My homepzge :: qualities of a good mentor ()

    ReplyDelete
  23. I do not know if it's just me or if everyone
    else experiencing problems with your blog. It looks like some of the text within your
    content are running off the screen. Can someone else please
    comment and let me know if this is happening to them too?
    This might be a issue with my browser because I've had this happen before.
    Cheers

    my page - flashcard cho be

    ReplyDelete
  24. Hi there, I logg on to your new stuff on a regular
    basis. Your humoristic style is witty, keep up the glod work!


    Heree is my webpage; freee diet ()

    ReplyDelete
  25. Amazing things here. I'm very happy to look your post. Thanks so much and I am having a look
    forward to touch you. Will you kindly drop me a e-mail?

    Feel free to surf to my web page; get sponsored for clash of clans

    ReplyDelete
  26. Your style is so unique compared to other folks I
    have read stuff from. Thanks for posting when you've got the opportunity, Guess I'll just bookmark
    this blog.

    My web site ... Get More Info

    ReplyDelete

f