This is Me

My Photo
# Assalamualaikum,I believe that we are who we choose to be. Nobody's going to come and save you,you've got to save yourself. Nobody's going to give you anything; you've got to go out and fight for it. Nobody knows what you want except for you. And nobody will be as sorry as you if you don't get it. So, don't give up on your dreams. Life always offers you a second chance. Its called tomorrow #

Teringin Nak Jadi Kak Ton

Hey peeps!
Its been a while!

I dont know how to start. I cuma nak cakap beberapa hari ni memang ada penyakit. Tak lah kronik mana cuma penyakit mengidam nak jadi lawa. Hambek confirm korang nak muntah hijau baca entry aku kali ini. Mohon jangan disita blog kesayangan ni sudah! Seriously aku tak tahu kenapa tiba-tiba ada perasaan macam ini. Mohon dijauhkan sifat riak untuk jadi lawa.  kahkahkah



Lawa ke tidok kak ton sekarang.?
Melepak lepak putih kulit kak ton. kau hader?

Kalau dah kawin tidur sebelah laki muka putih melepak macam ni mahunya laki lari terjerit-jerit " mak mak nak balik rumah mak, dah tak nak gatal kawin muda sebab dekat rumah ada hantu kak ton!! " hahaa Datang dah lawak kambing dari lombok. Maybe sebab bibik balik lombok lama sangat jadi tak ada kawan untuk dengar aku joke macam biasa so blog nilah terpaksa menadah telinga ayat lawak bodoh dari wani. 

Okay semua dah tengok tajuk? Nak cerita ni tentang produk bagus vommm baaabom meletop punya kalah lah semua produk terlajak laris haaa sekali tangan ku terlembut terbuai-buai i nyah sebab laris sangat. Produk kak ton haruslah memang korang tak nak pandang terus bila tahu pasal produk terbaik dari ladang ni.


What!!! kau sapa nak cakap produk terlajak
laris aku macam ni! kau sapa? kau sapa?
Diam lah diam.

Al kisah nya aku ni bukan nak tunjuk rajin ke apa tapi memang sejak dua menjak ni suka sangat mengemas rumah sambil belek-belek lah juga barang yang dikemas tu. Tengah kemas bag mak aku atas katil huishhh terbuntang mata iolls dalam bag tu ada macam-macam produk kesihatan. Produk terlajak laris, segala terlajak lah ada dalam bag mak aku ni. Kalah bag doraemon dah ni. Kalah farmasi dah ni oii.. kikiki So, apa lagi aku belek lah ubat - ubatan dalam bag doraeman kuasa sakti mak iolls tu kan. Ermm vitamin E dari produk terbaik dari ladang kot ni. Awatlah mak tak makan langsung ni sebab hati berkobar-kobar mengidam nak jadi cantik kan, aku pun ambil lah ubat tersebut.


bag doraemon magic ala farmasi mak kita punya!
rasa nak cantik dapatkan bag doraemon ni macam2 pun ada

Dah mintak izin semua dari mak aku nak ambil ubat tu untuk jadi hak milik kekal. Terkedek lah berjalan sambil bawa produk terbaik tu masuk bilik, nampak kan nak menakluki produk terbaik dari ladang ni sorang ni. Dasar anak derhaka! hahah Uishh mana ada pun bawa masuk bilik je tapi kalau mak nak makan datang lah makan dalam bilik iolls ni. Dijamin free of charge.kuikui

Dalam bilik pun sambil pegang produk ni sambil fikir ubat ni untuk apa eh. Takut juga mana tahu main makan je sebarang produk, kang aku terkena sawan gajah ke mata terbuntang ke atas ke haa sapa nak bertanggungjawab. So nak mengelakkan terkena sawan gajah aku pun google lah pasal produk ni. Dah agak pun kalau dah produk terbaik dari ladang confirm lah ubat ni terbaik dari sawah kan.

Produk terbaik, super glowing super flawless
super putih melepak macam tepung gandum!

 "Oooo boleh buat muka putih melepak lepak dan awet muda"

"Eerrkkkk boleh hilangkan parut di muka dan badan"

"Wwaaaahhhh boleh dijadikan sebagai masker semulajadi"

"Uuishhhhhhhh boleh buat kulit dan rambut jadi sihat, cantik & lebat"

"Maaakk oii boleh buat muka flawless dan glowing lah"

Bagusnya produk ni. Tekezutt boboi, terbeliak boboi 
 Memang kalah lah first lady malaysia.. opss
Lepas ni muka aku je jadi perhatian dari cincin berjutes jutaa tu
kahkahkah

Memang dasar perangai macam oggy mudah terpengaruh satu peratus dengan review dekat google ni. Malam tu aku yang macam oggy ni pun jalankan misi untuk buktikan produk ini terbaik macam dalam google tu. Maklum lah seperti yang korang dah sedia maklum memang aku mengidam nak jadi lawa macam kak ton kan, so aku teruslah ambil sebijik ubat tu setiap malam selama sebulan. Ambil ubat tu sebiji setiap malam okey. Korang jangan over nak makan 4 biji setiap malam pulak haa mahunya overdos hilang lawa berkain kapanlah korang. Kak ton memang tak boleh nak bertanggungjawab, tapi amalan korang lah yang mampu bertanggungjawab kalau dah masuk kubur nanti.. haa takut tak takut tak. 

Nak lawa macam mana pun solat jangan lupa ye mak jemah sekalian. Solat tu tiang agama, air wudhuk tu lagilah mampu buat muka kita ni nampak berseri-seri. Ha tak percaya korang try lah confirm tarak tipu punya! 

Amacam cantik tak kak ton. macam comel je
macam cantik je macam nak sepak je. eh!
Alhamdulillah selama sebulan aku makan produk tu muka aku semakin putih. Kulit aku ni jenis cepat berminyak so bila dah makan produk ini kulit aku langsung tak berminyak dah. Tapi yang paling best bila makan produk ni korang dah tak payah guna camera 360 sebab kulit memang akan flawless dan glowing gila gila gila kau! Terbaik lah dari ladang! Sekarang pergi mana pun, aku memang tak pakai make up langsung. Haa korang berani ke keluar rumah tanpa pakai make up macam aku ni kalau still tak berani lagi silalah makan produk terbaik dari ladang ni.

Nak makan macam mana kalau tak tahu produk apa?

Ha produk yang aku makan tu daripada produk shak shak shakkk SHAKLEE! Nama supplement yang aku makan tu pulak Vita-E Complex. Sumpah supplement terbagus, terbaik, tercomel, tervaaavoommm di abad ini. Sekali makan nak lagi, sekali cuba nak repeat beli lagi. Kalau nak beli produk terbaik dari ladang ni silalah beli dengan kak ipar iolls ye. Macam mana nak beli produk ni. Senang je korang call je kak ipar i tu, then terus pergi maybank2u untuk cash deposit, esok lusa pong ping pong ping pos laju depan rumah mean produk tu dah sampai lah. Sekarang ni nak beli apa pun semuanya di hujung jari je.. Tapi kalau dah jenis pemalas dan memang tak suka guna kemudahan di hujung jari boleh juga guna cara magic, call kak ipar aku tu untuk beritahu nak produk apa 4jam lagi sampai lah kakak ipar aku depan rumah korang tapi area kuantan jela. COD area KUANTANESE sahaja ye!!! So gunakan sebaik mungkin kemudahan yang ada tu untuk menjaga kesihatan luar dan dalam dari produk shakleeee! 

CUBA CLICK DEKAT GAMBAR BAWAH NI
ADA MAGIC! TEKAN LAJU -LAJU OKEY!
Ni lah produk terbaik dari ladang tu! Produk super flawless dan glowing!

Cara nak beli produk shaklee ini silalah ke page Tip Sihat Selalu. Macam-macam jenis supplement ada confirm korang tak kan mengesal guna produk ini! Haa nak cantik kan so better guna produk dari shaklee yang ternyata semua produknya magic vommm vasss kalah semua produk dipasaran.

Kalau nak mudah lagi boleh call terus Puan Ida Fadliza dekat no ni 019-3816167. Kalau tak ada kredit nak call boleh lah guna whatsapp untuk berhubung dengannya. Kalau whatsapp pun tak ada boleh lah cari Puan Ida Fadliza thru facebook. Ida Ifaz nama facebook kakak ipar iolls ni sambil membeli boleh tambah kenalan dekat facebook kan. Baru havoc yeke tidok?  

Kalau tak ada juga telefon,whatsapp, facebook tapi memang nak lawa macam kak ton tu korang boleh lah amalkan ulam ulaman sahaja! hahahaha Thanks lah baca entry kita ni, take care people :)

8 comments :

  1. Terima kasih wani, akak dah lama nak cuba produk ini. Dapat gaji nanti akak nak beli dari akak ipar wani 2

    ReplyDelete
    Replies
    1. oraite apa roger kakak ipar wani tu jangan roger wani sudah hehehe thanks kak ;)

      Delete
  2. luv u. nanti dah abis vit e, claim free ngan kak ida ek. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lap chuu too lah.. hahaha waah claim free .... thanks so much ;)

      Delete
  3. Replies
    1. @nabila azmi thanks nabila follow kita.. selalu lah blogwalking ke sni ye.. ;)

      Delete
  4. Salam perkenalan. Cantik header blog ni. Suke3! btw, Sama lah kite. Penyakit nak jadi cantik tu rasenye ade kat semua perempuan. hehe. Tapi takpe, jaga kecantikan tu penting, jaga kesihatan pun sama ^^

    ReplyDelete
  5. salam dear. nice review. mmg tgh pikir2 nk try benda alah ni. btw done follow u, follow me back?? http://aliyahsyofia.blogspot.com/

    ReplyDelete

f